يک کارشناس تغذيه گفت: در فصل سرد، به دليل استفاده از لباسهاي گرم و استفاده کم از مايعات، آب بدن کم شده و فرد دچار احساس خستگي ميشود.
به گزارش
هفت چشمه؛ فروز زماني در گفتگو با پايگاه خبري تحليلي«
جهانبين نيوز»، اظهار کرد: يکسري باورهاي اشتباه در زمينه تغذيه وجود دارد که منشاء بسياري از آنها اين است که فرد بدن خود را با اجسام مقايسه ميکند.
وي با اشاره به مکانيسمهاي پيچيده موجود در بدن تصريح کرد: از همين رو نميتوان بدن را با يک جسم خارجي بيجان مقايسه کرد.
اين کارشناس تغذيه بيان داشت: اين موضوع که اگر فرد همراه با غذاي خود آب سرد بخورد دچار کبد چرب ميشود درست نيست، درحالي که بدن داراي سيستم تنظيم دما بوده و اين بدان معنا نيست که آب سرد براي بدن ضرر ندارد.
زماني بهترين دما براي آب مورد مصرف را دماي نزديک به دماي بدن عنوان و خاطرنشان کرد: کبد چرب در اثر خوردن نشاسته و چربيهاي زياد، عدم تحرک، مصرف الکل و... ايجاد ميشود.
وي ادامه داد: همانطور که هرگز خوردن چاي داغ توصيه نميشود هيچگاه خوردن آب سرد هم درست نيست، در فصل سرد، به دليل استفاده از لباسهاي گرم و استفاده کم از مايعات، آب بدن کم شده و فرد دچار احساس خستگي ميشود.
اين کارشناس تغذيه يادآور شد: در گذشته استفاده از سوپ و آشها تاثير بسزايي در تامين آب بدن داشت و امروز هم اين روش ميتواند موثر باشد.
زماني اضافه کرد: خوردن دمنوشها هم در زمستان ميتواند در گرم کردن و تامين آب بدن موثر باشد اما بايد اين نکته مد نظر قرار گيرد که از چند دمنوش بهصورت همزمان در يک روز استفاده نشود چون مطالعات لازم درخصوص تداخلات آنها انجام نشده و ممکن است براي بدن مضر باشند.
انتهاي خبر/۱۰۲۰